arancioopaco-04
superbonus-02

Paolo Bandini Architect  |   Via Giovanni Battista Magnaghi 1/18 16129 Genova (GE)   |  Phone. 010 868 4978   | 

Mail. archipaolobandini@gmail.com   |   P.IVA 03370650107

Paolo Bandini ​Architect

Station Genoa Principe - Granarolo


© 2021 Paolo Bandini Architect


facebook
instagram
linkedin
vl2

Location:  Genova (GE) - Granarolo (GE) station

Clients: AMT Genoa (Company Mobility and Transport of Genoa)​

Job: Structural reinforcing works, maintenance of the vegetation and the adaptation of the new transformer room

Date: 2009 - 2010

Amount of work: ​/

Project: Feasibility study

Category (table z-1): V-03

020313MO0113MO0413MO0513MO0613MO07

<<< Project tables and render 

Description

Mechanized public transport system - Vertical lift. Hypothesis for the construction of a vertical lift to connect the valley station of the historic Principe - Granarolo rack railway line with the Genoa Principe junction.

Create Website with flazio.com | Free and Easy Website Builder