arancioopaco-04
superbonus-02

Paolo Bandini Architect  |   Via Giovanni Battista Magnaghi 1/18 16129 Genova (GE)   |  Phone. 010 868 4978   | 

Mail. archipaolobandini@gmail.com   |   P.IVA 03370650107

Paolo Bandini ​Architect

Construction of a residence for the students

 

© 2021 Paolo Bandini Architect


facebook
instagram
linkedin
studentie

Location: Genova (GE)

Client: /

Job: Construction of a student residence in Genoa (GE) with Arch. M. Marsullo

Date: 2011

Amount of work: /

Project: Project and construction supervision

Collaborators: Arch. M. Marsullo  

Contractor: /

Category (table z-1): E-20

COLLEGIO-SGB1_160856510750323COLLEGIOSGB1

<<< Project tables and Photo

Description

Invariant project for the construction of a student accommodation facility. It is a renovation of an existing building with its transformation into student residences. The project starts from the assumption that, within a complex community such as the one that is established within a university residence, it is crucial to carefully calibrate the spaces of collective relationship with those of individual "refuge".

Create Website with flazio.com | Free and Easy Website Builder