arancioopaco-04
superbonus-02

Paolo Bandini Architect  |   Via Giovanni Battista Magnaghi 1/18 16129 Genova (GE)   |  Phone. 010 868 4978   | 

Mail. archipaolobandini@gmail.com   |   P.IVA 03370650107

Paolo Bandini ​Architect

Inclined lift site in Gavi


© 2021 Paolo Bandini Architect


facebook
instagram
linkedin
gavi

Location: Gavi (AL)

Client: Soprintendenza​

Job: Construction of the mechanized connection Gavi - Forte di Gavi

Date: 2020 - 2021

Amount of work: Reserved

Project: Preliminary design 

Collaborators: /

Contractor: /

Category (table z-1): V-03

Fotoinserimento_Silviaa2p

<<< Project tables

Description

The Municipality of Gavi has requested the construction of an inclined lift that connects the village of Gavi to its Fort. The project involves the construction of an initial station next to a parking area that will be enlarged (approximately 200 seats) and built on a multi-storey basis. It is assumed that by making the path to the Fort accessible, even for disabled people, there will be a large increase in visitors, making it necessary to build the parking area as well as the connection. Currently the Fort can be reached in 2 ways:

1) Through a road on the right of the Fort which gives the possibility to park about twenty people.

2) Through a very long pedestrian path that climbs up the hill, making it difficult for all elderly people or people with disabilities. In addition, the project involves the construction, inside the Fort, of two or more vertical connections that connect the different areas of the Fort located on different levels.

Create Website with flazio.com | Free and Easy Website Builder